Tri zlatne medalje za Madi u Novom Sadu

Bez autora
May 22 2014

Na 81. međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu Madi doo. je osvojio tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda i to za proizvode: pileći parizer i pileće hrenovke bez omotača u kategoriji polutrajnih proizvoda, te za proizvod pileći ćevapčići u kategoriji oblikovanog programa proizvoda. U ime preduzeća Madi nagrade je primio komercijalni direktor Maid Jabandžić. Inače, Madi posjeduje najsavremeniju procesnu opremu iz domena proizvodnje proizvoda od piletine. Treba napomenuti da sve proizvode Madi radi od vlastite sirovine pošto je jedan od većih proizvođača svježe piletine u BiH. Ove nagrade su dokaz da se predanost poslu i timski rad uvijek na kraju isplate i nagrade.

Tri zlatne medalje za Madi u Novom SaduNa 81. međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu Madi doo. je osvojio tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda i to za proizvode: pileći parizer i pileće hrenovke bez omotača u kategoriji polutrajnih proizvoda, te za proizvod pileći ćevapčići u kategoriji oblikovanog programa proizvoda.

U ime preduzeća Madi nagrade je primio komercijalni direktor Maid Jabandžić.
 
Inače, Madi posjeduje najsavremeniju procesnu opremu iz domena proizvodnje proizvoda od piletine.
 
Treba napomenuti da sve proizvode Madi radi od vlastite sirovine pošto je jedan od većih proizvođača svježe piletine u BiH.
 
Ove nagrade su dokaz da se predanost poslu i timski rad uvijek na kraju isplate i nagrade.
 
Jabandžić je istakao da će Madi i dalje nastaviti odlučno koračati naprijed ka liderskoj poziciji kada je u pitanju proizvodnja piletine u regiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik